Reparatii Placi Electronice
Reparatii placi electronice

Datorita experientei noastre si sculelor folosite la reparatii placi electronice (testere de semiconductori, multimetru digital, osciloscop), putem identifica si remedia aproape orice problema de natura electrica sau electronica aparuta la aparatele electrocasnice (frigidere si aparate de aer conditionat).

Costurile placilor electronice noi, pentru frigidere sau aparate de aer conditionat variaza intre 150 si 700 ron. Costul reparatiei unei placi electronice se situeaza intre 100 si 250 ron. Pentru orice reparatie de placa sau modul electronic, se acorda o garantie de minim 12 luni.

Avem la noi majoritatea pieselor de schimb care se defecteaza la placile electronice de frigidere si aparate de aer conditionat, asa ca aveti mari sanse ca reparatia placii electronice sa o facem la fata locului, iar frigiderul sau aparatul de aer conditionat sa fie functional din nou chiar in aceeasi zi !

Printre marcile de frigidere la care am executat reparatii la placile electronice sunt:Arctic, Ariston, Beko, Bosch, Electrolux, Whirlpool, Indesit, Siemens, Samsung, Whirlpool

Indiferent cat de putin ar costa o placa electronica noua pentru aparatul dvs., costul reparatiei ei este mai mic.

Pentru oferta de pret personalizata pentru reparatii placi electronice (module), va rugam sa ne contactati !

Link-uri partenere: www.reparatie-frigidere.ro

Executam:

Reparatii placi electronice de frigidere
Reparatii placi electronice pentru aer conditionat

Pentru interventii de reparatii placi electronice (module) pentru frigidere si aparate de aer conditionat, ne putem deplasa la dimiciliu in Bucuresti (orice sector) si In Ilfov, zona DN1 (otopeni, mogosoaia, chitila, pipera, voluntari, rosu, chiajna, dudu.)

In momentul in care aparatul de aer conditionat da semne de “oboseala”, si nu mai are acelasi randament pe racire sau incalzire, este posibil ca acesta sa aiba o problema, care sa necesite o interventie de verificare si / sau reparatie. Folosirea aparatului in aceeasi stare poate agrava posibilele defectiuni la aparatul de aer conditionat !

Prin intermediul frigotehnistilor nostri va oferim servicii de reparatii aer conditionat sector 1 Bucuresti pentru orice marca sau model de aparat de aer conditionat, on-off sau inverter, pentru locuinte (casa, apartament), sau birouri si spatii comerciale:

  • Reparatii aer conditionat sector 1 (aparate split, caseta, duct )

  • Igienizare aer conditionat sector 1 (aparate split de perete )

  • Incarcare freon aer conditionat sector 1 ( aparate split, caseta, duct )

  • Revizie sau Service aer conditionat sector 1 ( aparate split, caseta, duct )

  • Reparatii placi electronice aer conditionat (numai la aparate on-off)

Reparatii placi electronice