Reparatii frigidere la domiciliu

Pentru a putea sa executam lucrarile de reparatii frigidere, intr-un timp scurt de la solicitare, avem posibilitatea sa ne deplasam in Bucuresti in orice sector. 1,2,3,4,5,6, precum si in localitatile invecinate din jud.Ilfov.

Nu trebuie decat sa faceti o programare telefonica si in aceeasi zi vom ajunge la dvs. acasa pentru a remedia problema.      Este important ca atunci cand sunati sa ne dati detalii despre frigiderul cu defectiune :marca, model, ce nu mai face, etc.

Executam reparatii frigidere la domiciliu, pentru majoritatea frigiderelor de pe piata: Arctic, Ardo, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Daewoo, Gorenje, Indesit, Liebherr, LG, Polar, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi.

Efectuam reparatii la partea electrica -electronica a frigiderului, precum si la partea frigorifica : inlocuire piese defecte -compresoare, ventilatoare, termostate, senzori de temperatura, senzori, rezistente si timere pentru degivrare, vaporizatoare, condensatoare, placi electronice. Reparatii placi electronice. Identificare si remediere pierdere freon, reincarcare freon.

NU comercializam rafturi, garnituri si balamale.

Garantia acordata pentru serviciile noastre de reparatii frigidere la domiciliu si pieselor inlocuite este de 12 luni, exceptie fac doar compresoarele second hand, la care garantia pentru piesa este de 6 luni.

Reparatii Frigidere la domiciliu Bucuresti

Firma noastra ofera servicii profesionale de reparatii frigidere la domiciliu,  prin frigotehnisti certificati AGFR, cu atestare profesionala si experienta in domeniul reparatiilor de frigidere casnice sau industriale (profesionale). Garantia acordata pentru orice reparatie efectuata este de 12 luni !

In momentul in care frigiderul nu mai face pauze, nu mai raceste bine sau deloc, sau sa nu mai porneste, inseamna ca are o problema grava si trebuia sa va adresati unui centru de reparatii frigidere.

Reparatii frigidere la domiciliu
Reparatii combine frigorifice
Reparatii frigidere la domiciliucu doua usi
Reparatii congelatoare
Reparatii frigidere la domiciliu side-by-side

Piese inlocuite de noi la service sau reparatii frigidere la domiciliu:

-Compresor frigorific (nou sau second hand)
-Relee compresor (pornire sau termic)
-Termostate electromecanice
-Termostate cu clapeta (damper)
-Ventilatoare (la frigidere no-frost)
-Senzori temperatura
-Inlocuire sau reparatie placa electronica (modul electronic)
-Filtru deshidrator freon
-Rezistenta defrost (degivrare)
-Timer defrost
-Sigurante termice (la frigidere no-frost)
-Remediere pierdere freon
-Incarcare cu freon