Igienizare aer conditionat

Igienizare Aer Conditionat

In momentul in care vedeti ca aparatul de aer conditionat se comporta altfel decat de obicei, adica nu mai raceste bine, are anumite momente in care produce zgomote ciudate, curge apa din aparatul din casa sau miroase urat atunci cand porneste, inseamna ca acesta are nevoie de igienizare aer conditionat.

Aparate split de perete

Aparate comerciale

La igienizare aer conditionat, se spala si se igienizeaza :

igienizare aparate aer conditionat

igienizare aer conditionat

-Carcasa aparatului de aer conditionat
-Vaporizarorul (radiatorul) unitatii interioare a aparatului
-Turbina (ventilatorul) unitatii interioare
-Tavita de condens
-Filtrele de praf ale aparatului de aer conditionat
-Flapsurile pentru directionarea aerului (aripioarele de plastic)
-Furtunul de condens (de scurgere)
-Optional se poate spala si radiatorul unitatii exterioare a aparatului de aer.


 

Spalarea propriu zisa a aparatului de aer conditionat, se face cu solutii speciale, care inmoaie si inlatura mizeria intarita pe aparat, depunerile galbene si mirosul de la fumul de tigara precum si o mare parte din culturile de bacterii sau fungi ( daca exista). Dupa spalare, pe toate componentele aparatului de pulverizeaza o substanta antiseptica ce neutralizeaza culturile fungice sau bacteriene ramase.

Dupa igienizarea aparatului de aer conditionat, acesta va arata ca nou, nu va mai mirosi urat, si va functiona mult mai bine decat inainte de igienizare!

Daca radiatorul unitatii exterioare este imbacsit de praf, este recomandata spalarea acestuia. Spalarea se face cu solutii speciale si clatire cu jet puternic de apa. Astfel aparatul de aer conditionat va putea ceda mai bine caldura prin radiator, si va avea o eficienta de racire crescuta.


 

igienizare aer conditionat

Igienizare aer conditionat

Pentru o eficienta mai buna si folosire sigura din punct de vedere sanitar, igienizarea aparatului de aer conditionat se recomanda a fi facuta o data la maxim 2 ani !

Contactati-ne acum telefonic sau prin e-mail pentru o oferta personalizata de casa.

Igienizare aer conditionat